woensdag 3 april 2013

Body Lotion

Hi!
Een mooi en gezond lichaam begint bij een goede verzorging. En bij verzorging behoort natuurlijk body lotion. Tijdens de feestdagen vind je in het kruidvat altijd pakketjes met daarin verschillende producten. Zo kocht ik een pakketje met verschillende verzorgingsproducten. Maar vandaag zal ik het enkel over de body lotion hebben. De body lotion is van een onbekend merk maar is daarom zeker niet minder goed. Meer nog, het is mijn favoriete body lotion.


Eerst en vooral, de body lotion zit in een handige tube met draaideksel. De tube is ook mooi versierd en dus een pronkstukje om op je make-uptafel te plaatsen. De opening van de tube is redelijk groot, maar toch weer niet te groot waardoor de lotion gelijkmatig verdeeld wordt. 
Maar het belangrijkste is natuurlijk de inhoud. De crème is redelijk dik wat ik persoonlijk wel handig vind. Je kunt hem heel gemakkelijk open smeren. Na het aanbrengen voelt je huid zacht aan. Je huid wordt duidelijk gevoed. Je hebt ook maar een klein beetje nodig om een tamelijk groot oppervlak in te smeren. En wat ik persoonlijk het grootste toppunt vind aan deze body lotion : de geur. Deze lotion ruikt zooo lekker. Het is een frisse bloemengeur, de geur is volgens mij afkomstig van rozen. 
De exacte prijs weet ik niet meer.

Wat vind jij belangrijk aan een goede body lotion?
Wat is jouw favoriete body lotion?
Laat het me weten in een reactie!

XOXO,
Zara

Geen opmerkingen:

Een reactie posten