zondag 7 april 2013

Rituals - Ayurveda

Hoi,
Vandaag zal ik het hebben over enkele producten van Rituals. Ik heb namelijk drie producten uit de Ayurveda - collectie. Dit Indiaas proces zorgt voor een goede balans tussen lichaam geest en ziel.
Voor mij persoonlijk is het eerste het belangrijkste. Een gezond lichaam. Laten we eens kijken naar de producten.


Ik heb drie producten, een lichaamsscrub, een lichaamscrème en een lichaamsolie.


Dit is de Himalaya Wisdom scrub. De scrub bevat kristalzout uit de Himalaya. Deze scrub reinigt de huid diep. Daarnaast heeft hij ook een verzachtende en verkoelende functie. De scrub bevat naast Himalayazout ook basilicum die kalmerend werkt, zowel voor huid als geest, en munt die je lichaam revitaliseert. De scrub heeft een sterke geur door de kruiden, maar het is wel een lekkere geur. Je gebruikt de scrub best op een vochtige huid, en daarna spoel je de scrub af met warm water. Na het gebruik voelt je huid zacht en verfrist aan. 


Dit is de Honey Touch rijke en voedende bodycrème. De bodycrème bevat Indiase roos en Himalaya honing. De crème verzacht, versoepelt en voedt de huid. De Himalaya honing verzacht de huid en de Indiase roos werkt dan weer ontspannend door zijn heerlijke geur. De crème is redelijk stevig en daardoor wat raar van structuur. Maar eenmaal je hem op je huid aanbrengt, verandert hij in een zachte en romige crème. Je huid is merkbaar zachter en je vel voelt gevoed. De crème verspreidt een heerlijke , warme , bloemige, ietwat zwaardere geur. 


De Shanti Chakra voedende lichaamsolie. Dit is een speciaal mengsel van verschillende oliën die je huid voeden en verzachten. Deze olie werkt nog ietsje verzachtender en voedender dan de bodycrème. De zoete amandelolie herstelt de vochtbalans in je huid en de Indiase roos werkt ontspannend op lichaam en geest. Deze olie vindt ik persoonlijk handig om op droge plekjes aan te brengen; knieën, ellebogen... De geur is een klein beetje doordringender dan die van de crème. Je hebt wel maar enkele druppeltjes nodig om je lichaam zacht en gevoed te houden.

De producten zijn te koop in de Rituals shop of op de webshop die je hier vindt. De lichaamsolie is op dit moment niet meer te verkrijgen in de webshop. In de winkels vind je hem wel nog terug, maar wil in de vorm van een verstuiver.
Himalaya Wisdom scrub - €15,50.
Honey Touch bodycrème - €15.

XOXO,
ZaraGeen opmerkingen:

Een reactie posten