vrijdag 14 juni 2013

Examens

Net zoals velen onder jullie, zit ik in de examens , daarom heb ik al enkele dagen niet meer geblogd en ook voor de rest van de week zal het moeilijk zijn. 
Maar hier zijn nog enkele tips voor jullie.


De gouden regel tijdens de examenperiode is SLAAP. 's Avonds lang doorleren lijkt misschien wel een goed plan, maar dat is het zeker niet. Je hersens hebben rust nodig om al de informatie die jij er aan het inproppen bent te kunnen verwerken. En de volgende ochtend doodmoe op school verschijnen is ook niet al te best.


Het is ook heel belangrijk om gezond te eten, en dus niet te overleven op junkfood. Eet veel fruit en groenten, zo heb je de nodige vitamines binnen, een heel leuk en lekker alternatief zijn smoothies. Vol vitamines en super lekker en kleurrijk. Zelf ben ik er een grote voorstander van, gooi gewoon alles waar je zin in hebt in de blender, mix , en voilĂ  een heerlijk zelfgemaakt tussendoortje. 


Hier zie je al enkele heerlijke voorbeeldjes.

Dan het studeren, maak voor je begint een goed schema, plan je tijd, zodat je 's avonds niet voor een verrassing komt te staan. Maak lijstjes en schrap wat je gedaan hebt, elke keer je iets kunt schrappen komt er terug een spatje geluk op je gezicht. 


Zorg ook regelmatig voor een ontspannend pauzemoment. Ga eventjes buiten gaan genieten van de zon, maak een lekkere smoothie klaar, ga helemaal los op je favoriet dansnummer en vooral : leef je uit. 

En ik wens jullie vooral heeeeeeel veel succes !
Tot binnen een paar dagen!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten