woensdag 5 juni 2013

Compact Powder | Hema

Een goede poeder om je foundation te setten, om het glimmen tegen te gaan , of gewoon als je eens geen zin hebt om BB-cream of foundation te gebruiken. Waar vind je ze ? Ik probeerde er dus maar eens eentje uit van Hema.


De poeder zit in een zwart doosje wat een chique uitstraling geeft. Rechte lijnen en strak. Geen frulletjes of tralalaatjes, gewoon de poeder. 


De poeder is lekker groot, handig om er met je borstel in te wrijven. Hij bevat 14 gram en je kunt hem hervullen. Kan handig zijn , als dit het perfect poeder is. Ik heb het kleur 22. Het middelste kleur volgens mij , er bestaat nog 11 en 33. 


In het doosje zit ook een grote spiegel. Kan altijd van pas komen wanneer je onderweg snel moet bijpoederen. Ook dit maakt het net weer ietsje chiquer. 


De poeder is makkelijk aan te brengen, is niet korrelig en laat geen laagje na. Hij houdt gewoon al je make-up op zijn plaats en matteert perfect. 

Met andere woorden een super goede budget compact powder. Gemakkelijk verkrijgbaar bij de Hema, hervulbaar en een strakke verpakking.

Het poeder is te koop bij Hema voor €5,25 (ik ben niet helemaal zeker van de prijs maar het moet ongeveer zoveel zijn).

Welke poeder gebruik jij?
Laat het weten in de comments!

XOXO,
Zara
Geen opmerkingen:

Een reactie posten