maandag 14 oktober 2013

Essence nagellak | herfstkleurtjes

De herfst is nu duidelijk helemaal terug. Terwijl ik dit artikel schrijf, tikt de regen tegen de ramen en waaien de blaadjes van bomen. Gelukkig zit ik gezellig binnen met een dekentje rond mij en overal gezellige kaarsjes. Nu het weer herfst is pas ik mijn nagellak ook aan. Ik heb eventjes genoeg van neon roze en fel oranje. Vandaag review ik voor jullie twee nagellakjes van Essence die me spontaan aan oktober en november doen denken.


Ik kocht twee kleurtjes van de Essence colour & go lijn. De lakjes kosten bijna niets en prijs-kwaliteit vind ik ze prima. Met twee laagjes heb je een mooie dekking, en met een goeie topcoat kunnen je ze enkele dagen 'chipvrij' houden. De kleuren zijn 160 | Deep sea, baby & 156 | Me & my lover.


De flesjes zien er precies uit zoals we ze kennen, een grote dop en een soort zandloper figuur. Wanneer ik de donkergroene kleur en de rode, met glitters bezaaide kleur zie denk ik eigenlijk wel een beetje aan Kerst. Maar zo ver zijn we nog niet. Eerst de herfst nog natuurlijk!


De nagellak is voorzien van een breed borsteltje dat plat en afgerond is. Daar gaat mijn voorkeur ook naar uit, geen streperig effect omdat je dertig keer met je borsteltje over je nagel moet gaan. Nee, gewoon 1 of 2 keer en klaar. Door de afgeronde punt kun je ook makkelijk tot bij je nagelriemen.


Deep sea, baby is een donker groene kleur. Wanneer je hem op je nagels hebt neigt hij zelf een klein beetje naar zwart. Maar in het licht zie je duidelijk de groene ondertoon. Op de swatch draag ik twee laagjes. 1 laagje zou in principe voldoende zijn, maar ik vind hem toch iets egaler met twee lagen.


Me & my lover is een speciaal lakje, naast de gouden glitters bevat de nagellak ook het inmiddels gekende zandeffect. OPI lanceerde een hele tijd geleden al de liquid sand lakjes. Toch ben ik blij dat er nu ook een budgetmerk (die makkelijk te verkrijgen is) met de sand effect lakjes komt. Ik ben heel enthousiast over deze nagellak, hij dekt goed, lakt soepel, droogt snel en blijft lang op je nagels zitten. Langer zelfs dan de gewone colour & go lakjes! De rode lak met gouden glitters is ook perfect voor de herfst- en winterdagen. Ik zie de kerstcadeautjes alweer voor me. 

Beide lakjes kosten €1,69 en zijn te koop bij Kruidvat!

XOXO,
Zara
Geen opmerkingen:

Een reactie posten