dinsdag 15 oktober 2013

Happy Days body butter cream | Action

Goede verzorging hoeft helemaal niet duur te zijn! Wanneer we naar de producten van Action kijken vinden we er heel wat verzorgingsproducten voor een klein prijsje. Of ze ook goed zijn lees je in dit artikel.


In de Action kocht ik een body butter cream uit de Happy Days-lijn. Het is een plastieken pot, versierd met oranje blaadjes(?) en gevuld met een rijke witte crème. Een body butter dus. En dat allemaal voor €1,89.


Op de pot vinden we de volgend info : ultimate refreshing grapefruit & mandarin moments. Het is dus een verfrissende body butter! We vinden er onder andere pompelmoes en mandarijn in terug. Dit beloofd dus een lekker citrus geur. Naast deze heb je ook nog de Paradise Pink variant die de geur van Bergamot en Galbanum bevat (een soort citrusvrucht en een Perzisch plantensoort) en de Beauty Secrets variant met de geur van limoen en meloen.


Wanneer je de pot opent vind je eerst nog een plastieken bescherming, zo kun je de body butter goed afsluiten! Persoonlijk vind ik dit eigenlijk een beetje overbodig. De pot bevat 200 ml. Hier kun je dus wel een tijdje mee doen. Wanneer je de pot opendoet komt de geur van mandarijn en pompelmoes je al tegemoet.


Daar is de body butter dan, een romige witte crème met de geur van mandarijn. Wat dacht je van sinaasappel roomijs? 


De structuur is perfect. Geen lopende melkachtige massa, maar een stevige butter. Wanneer je de crème uit de pot haalt ruik je vooral de frisse mandarijngeur. Misschien net iets te fris, zoals baby doekjes. Maar wanneer je hem eenmaal uitsmeert op je huid, krijg je een iets warmere en vollere geur. Nu ruik ik vooral pompelmoes en sinaasappel. De crème is makkelijk uit te smeren en verdeelt zich goed. De crème voelt heel voedend aan en laat dan ook een klein beetje een plakkerig laagje na. Wanneer ik 's ochtends uit de douche kom zou ik dus eerder naar een andere body lotion of butter grijpen, maar voor het slapengaan is deze perfect. Hij hydrateert de huid goed en laat een heerlijk geurtje achter. Voor meiden met een super uitgedroogde huid zou ik eerder een voedende olie aanraden, maar ben je gewoon op zoek naar een goedkope, hydraterende body butter dan ik je deze zeker aanraden. 

Deze body butter is te koop bij Action voor €1,89.

XOXO,
Zara


Geen opmerkingen:

Een reactie posten