woensdag 25 december 2013

Catrice | Absolute Eye Colour

Glittertje hier, glittertje daar, glittertjes overal. Ook in deze Absolute Eye Colour mono shadows van Catrice vinden we glittertjes terug. Perfect voor een feestelijke ooglook.


De Absolute Eye Colour Mono oogschaduw zitten in doorzichtige verpakkingen. Eenvoudig en stijlvol. De kleur is meteen te zien waardoor je gemakkelijk de juiste kleur boven kunt halen. Onderaan staat 'Catrice' in het zwart gedrukt. De doosjes sluiten met een kliksysteem het dekseltje stevig sluit. 


De kleuren 450 | Oh, It's Toffeeful! en 570 | Plum Up The Jam hebben beiden een satijnen finish. Geen matte kleur, geen grove glitters, enkel een prachtige glans. De verpakking bevat telkens 2 gram oogschaduw.

foto met flits

foto in daglicht

450 | Oh, It's Toffeeful! is een lichtgouden kleur met beige ondertoon, deze oogschaduw geeft enorm veel glans af die vooral op de foto met flits te zien zijn. Deze oogschaduw kun je in heel wat basic looks gebruiken.
570 | Plum Up The Jam is een donkerpaarse kleur met gouden glittertjes. De kleur neigt wat naar de bruine/rode kant. De gouden glittertjes zorgen voor een speciale glans. Deze oogschaduw kan heel mooi zijn in een smokey eyes look.Beide oogschaduws zijn goed gepigmenteerd. De kleuren zijn mooi op te bouwen maar zorgen wel voor een klein beetje fall out. Als je daar rekening mee houdt kun je met deze twee pareltjes een  prachtige ooglook maken.

De oogschaduws zijn te koop bij Kruidvat voor €2,89.

XOXO,
Zara


Geen opmerkingen:

Een reactie posten